Erikoishoidot

Silkistä saat myös laadukkaat erikoishoidot, kuten
nykyaikaisella tekniikalla toteutettavat luonnolliset kestopigmentoinnit sekä ihon kiinteytyshoidot ja happokuorinnat.

Pellevé - radiofrekvenssihoito

Pellevé on vallankumouksellinen innovaatio ihon kiinteyttämisessä ja ryppyjen hoidossa. Pellevé on kivuton hoito, joka kehittyneen radiofrekvenssi -teknologian avulla pystyy lämmittämään ihon alimpia kerrokisa. Lämmön vaikutuksesta kollageeni vetäytyy ja tiukentuu ja sekä elastiinisäikeet tiivistyvät. Pellevé tarjoaa luonnollisia, mutta näkyviä tuloksia ilman leikkauksia tai toipumisaikoja. Iho on heti hoidon jälkeen hyvännäköinen, eikä siinä ole punoitusta tai arkuutta. Suositeltava hoitosarja on 3-4 hoitoa 4-5 viikon välein.

Derma-Clear valoimpulssihoito pysyvään karvanpoistoon

Derma-clear IPL- menetelmä poistaa tummia ihokarvoja pysyvästi.

Valoimpulssilaitteen antama voimakas valo on lämpöenergiaa, joka kulkeutuu karvaa pitkin karvan juureen ja siellä  sen lämpö hyydyttää karvankasvusoluja  ja pysäyttää karvatupen toiminnan. Karvattomaan lopputulokseen tarvitaan useita hoitokertoja. Karvatupessa on useita karva-aiheita, jotka voivat olla joko samanaikaisesti kasvuvaiheessa tai lepovaiheessa.

Hoitokertojen määrä riippuu karvan ominaisuuksista, sen kasvuun vaikuttavista mahdollisista  hormonaalisista tekijöistä ja hoidettavasta alueesta. Hoitokertojen väli on aluksi 2-4 vko:a ja myöhemmin väliä pidennetään tarpeen mukaan. Jos ihossa ei ole karvoja näkyvissä, sitä ei on hyödytöntä hoitaa. Hoidon antamista varten karvaa ei kuitenkaan tarvitse kasvattaa, vaan lyhytkin sänki riittää. Keskiverto käyntimäärä on n. 8-15 kertaa, mutta tarve on aina yksilöllinen.

Hoito ei tuo samoja tuloksia vaaleiden tai kovin ohuiden karvojen hoidossa. Tämän takia voidaan luvata 80-90 prosenttinen hoitotulos. Nuorilla henkilöillä täytyy huomioida myöhemmät hormonaaliset muutokset( esim. raskaus, hormonaalinen ehkäisy). Nämä voivat aikaansaada uutta karvankasvua jo käsitellyillä alueilla. Tällöin yleensä muutama uusintakerta valoimpulssihoitoa riittää.

Ennen hoitoon tuloa on vältettävä solariumia ja auringonottoa. Myös hoidon jälkeen käsitelty alue on suojattava viikon ajan auringolta vaatteilla tai korkeakertoimisella aurinkosuojavoiteella, jossa on fysikaalinen suoja. Iho reagoi hoidon jälkeen voimakkaammin uv-säteilylle ja on tämän vuoksi herkempi palamaan ja pigmentoitumaan. Saunaa ja voimakasta kuumuutta on vältettävä saman vuorokauden aikana.

Karvat eivät häviä hoidon aikana, vaan kasvavat vielä sen verran pituutta kuin ihon alla on vartta valmiina. Kun juuri nousee lähelle pintaa, karvat putoavat itsestään. Tämä tapahtuu noin 1,5- 2,5 viikon jälkeen hoidosta, ellei karvoja ajeta tai sokeroida ennen.

Hoitojen välillä karvoja voi ajella tai sokeroida, mutta ennen uutta hoitoa karvojen pitää olla aina näkyvissä. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa hetken tai tuntua lämpimältä, mutta tämä menee nopeasti ohi. Kasvot ja bikiniraja ovat herkempiä punoittamaan niiden verekkyyden takia. Mikäli alueella kuitenkin punoitus tai kuumotus/kihelmöinti kestää pidempään, ota yhteys meihin.

Derma-clear valoimpulssihoitoa voidaan antaa raskauden aikana, kunhan vältetään  vatsa- ja bikinialueita. Hoitoa ei voida antaa tummaihoisille, ihosyöpäpotilaille ja rikkonaiselle iholle, tai henkilölle , jolla on valoa herkistävä lääkekuuri.

Mikroneulaus, ihon neulaushoito

Esteettinen mesoterapia on ihon laadun ja ulkonäön parantamiseen tähtäävä pistoshoito. Monet hoitoaineet eivät imeydy helposti ihoon. Tämän vuoksi mesoterapiassa vaikuttavat aineet viedään neulalla.

Esteettisen mesoterapian tavoite on lisätä kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuottoa, jolloin ihosta tulee kiinteämpi, heleämpi, kimmoisampi ja kosteutetumpi. Mesoterapialla tasoitetaan pinnallisia juonteita ja parannetaan ihon laatua. Tärkeimpiä hoito-alueita ovat kasvot, kaula, dekoltee ja kädenselät, mutta hoitoa voidaan käyttää kaikkialle, jossa iho kaipaa kiinteyttämistä.

Hoidon teho perustuu hoitopään pienten neulojen aiheuttamaan ihovaurioiden syntyyn, joka käynnistää ihon uudistumisen ja lisää kollageenin synteesiä. Aktiiviaineiden ja hoitoliuosten avulla hoitoon saadaan vielä enemmän tehoa. Liuokset sisältävät vitamiineja, aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja, koentsyymejä sekä ihoa uudistavia peptidejä ja hyaluronihappoa. Mesoterapiaa annetaan yleensä aluksi 3–4 kertaa kerran kahdessa viikossa ja sarjan voi uusia noin 3 kuukauden välein.

Mesoterapia voidaan hyvin tehdä yhdistelmähoitona kemiallisen kuorinnan kanssa, sillä nämä kaksi hoitoa tukevat toisiaan. Tuloksia saadaan nopeammin ja ne ovat tehokkaampia.

Mikrolifting

Neulaton mesoterapia, jossa ihoon imeytetään vitamiini- ja aktiiviaineita mikromoduuli hoitopään avulla. Kosteuttaa tehokkaasti, silottaa juonteita sekö aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.
Hoito tasapainottaa talin eritystä sekä lisää pintaverenkiertoa. Tulokset nähtävissä jopa yhden hoitokerran jälkeen. 

Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Seuraa meitä